NYÅR FÖFAN!

Imorse kom min kusin från stockholm, yani han sov till typ kl 18:00 men ok... haha. Iaf dagens planer är att äta middag med familjen bror&syster med deras familj på besök, fira tolv slaget här hemma sen direkt efter blire EFTERFEST MED BEBISAR!  Ok så här ligger de till, antingen blir de ad, bårslöv, eller la.. Men man vill ändå liksom va med dom bästa ist för främlingar... mysigare! Så vi får se hur de blir! Fett taggad iaf, Känns så jävla skönt att starta ett  nytt år & nya tag! :D Nu ska jag göra v håret och välja outfit samtidigt knarka denna låten! :)


- Älskar den här låten! Fina minnen, ;)



Väla!

Väla idag en snabbis med sandra, där hitta jag ett sjukt sött linne på rea som kosta 50:-! Sen en svart Trikå kjol rea 99:-, och en concealer med typ fiber ämnen i som e bra ör ögonen och mörka ringar! Sjukt bra är den, den va också på rea 89:- (ord. 115:-)... kom nyss på att jag glömde köpa de jag skulle dit och köpa, en produkt för att främhävasina lockar! sen en super bra deodorant.. :( aja får ta de en annan dag!

Minns ni Diggy Simmons från "Run's house" ?
Tänk att en så gollig unge blivit så stor :(



Kissie som sjunger?

Snabb uppdatering.

Hm... Alltså de här kan nog inte stämma.. För så här sjöng hon ju inte när hennes låt släpptes ut, och om de nu är hon så borde hon väl ha sjungt på de viset. Om det här e Alexandra så e hon ju sjukt bra? ...



Brunis! :D

Okej, så här gick de till. Jag, sandra & suzan skulle kolla om de fanns tid att sola på tretorn, tror ni inter att VARENDA LITEN TID från kl 10 till typ 21.00 va fullbokat innan nyårsafton? Såg listan, så jo så sant va de! :( Sen vänder vi oss om och ser ett par underliga, främmande och föörjäävla sugna grabbar som knackar på fönstret till gymmet och spänner musklerna och vinkar *komsi, komsi*... Vi iggar dom totalt sen går hans kompis och säger kolla dit och pekar mot dom, som om vi inte redan lagt märke till dom? -.- plz... Aja så visst kände man sig välkommen! Kanske lite Obehagligt och fööör välkommen? HAHAH

Nej men iaf, sen medans sandra och suzan skulle dra till polackerna och fixa saker till hennes mamma skulle jag snabbt förbi kinesisk affär och köpa koriander till MIN mamma (a) På vägen träffas jag min REKTOR med hans barn! Äeh han e sjukt snäll faktiskt så de va jätte trevligt! :) Sen när jag skulle handla så hade den här kinesiska gumman inte tagit ut dom än, och jag hade liksom brottom... Ni anar inte hur seg hon var, hon var så långsam att jag fick skratt attack mitt i allt :( typiskt... Som tur så tog dom inte de fel och skrattade med mig ist! (a) jätte söta kineser :)

Iaf, sen när jag väntade på bussen så träffade jag en man jag faktiskt saknat oerhört mycket, en man som öppnade mina ögon och berättade hur världen och hans tro är. Den här mannen är underbar, jag kunde sitta och lyssna på honom i timmar när han pratade om sin tro. Tackar gud för jag träffade honom idag, kände mig mer lättad och minndes allt han lärt mig förr, precis vad jag behövde! :) Aja, bussen kom och off to MIATORPS SOLARIUM! Självklart finns det plats där, den sviker dig aldrig! :') Blev en 10 minutare idag! :D Och självklart blev jag brun ;)



Nu när jag är hemma blir de av att BAKA BULLAR med mami! Fattar ni hur gott de luktar här? Aja, brb ska äta hela köket, *nom, nom* ;) 

 


pallar inte...

Får bli lite sån här natt humor... :$


GOD MORNING!

Sov hos världens bästa Natta igår, fota henne när hon fixade frukost till mig ändå helt okej med service ;) Vi kollade på en helt sick film men ändå rolig? (Minns inte namnet på den) Sen en annan film, som hette "allt för min syster" den var bra, men lite förvirrande... Cameron Diaz hade ju rakat av håret för den rollen, men hon syndes ju inte alls utan hår? bara lite. Men den va bra, :) Sen igår kväll gjorde hon grafitti nagellack på mina naglar, silver under sen rosa över det! blev jättefint (a)

- Här kommer en bild på henne iaf, visst e hon söt? :D

 

aja, imorgon blir de av att sola med mina babes! Sen förmodligen fika med mina andra babes ;) PUSS!:D


ÄNTLIGEN! :D

JAAAAAAAAAAAADÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! Äntligen är de gjort! 5 nya hål idag med syster, va ju min julklapp av henne! :) fyfan lite yr är man men fett nöjd! Sjukt fint de blev. Gjorde en där uppe vid brosket på högra örat, sen två extra där nere på varje sida. Ska jag va ärlig? Det gjorde sjukt ont... :( trodde jag skulle dö när jag tog där uppe vid brosket, kände verkligen hur de knäckte till.. Sen där nere som de flesta säger inte ska göra ont stack som fan, asso verkligen stack till! Men riktiga brudar ska ju tåla mycket (a) hihi..  Men nu är dom hur bra som helst och gör inte ont iaf! :D

- Bjuder på en bild, visst blev de fint? :)

 

Nu väntar mammas mat på mig, sen ikv får vi se vad som händer ;)

- Älska dagen, se alltid fram emot nästa! (a)

MELLANDAGSREA!

Fanns inte så jätte mycket men hittade lite ändå :D fast som inte va på rea -.- som vanligt alltså.. haha fast de va ändå billigt! :)

- Kort sommartröja 69:- från h&m, ett par svarta och bruna leggins 2 för 150:- från bikbok, sen en mobilväska, sjukt snygg, 50:- från h&m också! :D sen lite produkter och så som jag glömt fota ;)


---------------------------------------------------------------------------------------------
Sen hämta pappa mig, syster och mamma och körde oss till bror för att fira imanis födelsedag! Vi åt massa gott och lekte även i hennes tält... de första jag la märke till när jag kom in i hennes rum så va tvungen att gå in i den lite :$ ... här kommer en bild iaf :) nu är jag mega trött och ska bara lägga mig.. PUSS!

- Jag och Imani i prinsesstältet! :D

25 december.

Idagens har jag bara tagit de lugnt. Verkar som att hela världen va trötta idag, stressad jul kanse? Nä.. ;) Hade iaf litn karaoke kväll med mamma och syster, hihi (a) skulle egentligen sola, men pallade bara inte så de får bli nån gång i veckar ist! :) Aja, mellan-dags-rea imorgon på väla med min älskade khobiii! GILLLAAAS STARKT! Fyför vad jag ska shoppa alltså! :D *längtar* Precis kommit ur duschen, så nu kallar sängen på mig!

- Kolla va gosig min hund är? Ibland blir han bara sån gullig och vill sova i mitt rum och kramas med mig, om han ändå alltid kunde va så snäll ist för att dra efter 1 sekund eller fisa ner vårt hus och morra på mina kompisar! Haha.
Älskar min finaste hund ändå :) <3


JULMAT + KLAPPAR! :D

Otroligt mysig jul, precis som jag förväntade mig, om inte bättre? Bror&syster och deras familj på besök. Maten var sjukt god som vanligt, fick också smaka på något nytt som gästerna gjorde som receptet är från halland, såg ut som gräs men var sjukt gott! :D Ni vill inte veta hur många klappar vi hade...

- Maten, ändå smart att lägga sånt extra bor va? Nästan som buffé ;)



-Syster leker med mane och imani!



Totalt 57 julklappar i år om inte fler fast ingen önskade sig ngt specellt, sjukt mkt egentligen. Men så går de när man har en stor och snäll familj, inte sant? :)



- Mina julklappar: En handgjord toapapper med diamanter på av imani ;).  Frisörset, Webcam (som är otroligt sjukt bra så man ser varenda finne jag har), ett ljus med en mysig text i, hörlurar, 2 par söta ullstrumpor (grå & svart), skit feta "diamant" örhängen, skit stor Silvrig Uggla-halsbnd som är så sjukt fin!, bodylotion jordgubb, smink, 2000:- och de bästa av allt, TID TILL ATT GÖRA FLER HÅL I ÖRONEN! :D



Sjukt mysig dag, hoppas alla haft de lika bra som jag! 
Kärlek till mamita&papito och hela familjen, PUSS <3

GOD JUL!

Själv har gästerna precis kommit, julmaten är snart serverad och vi ska preciiiiis börja fira! Haha sent? NEJDÅ! :D Min mamma tjatar hela tiden om att jag kommer dööööö när jag ser mina paket, elakt hon vet ju hur nyfiken jag är :( Bjuder på en bild där man ser hur jag ser ut just nu med meeega lockigt hår, riktigt fint :D Önskar er alla en GOD JUL och en fortsatt underbar dag. Självklart kommer de bilder ikv på vad jag fått osv ;) PUSS!

- Ändå lite asiatiska ögon på bilden? :) inget fel med de! :D


Willow Smith.

Grym video, älskar de dom gör med håret, tycker att danserna nu förtiden borde ha lite med svängande och kastande med håret, ser både häftigt och fint ut! :D Sjukt bra är hon också, och gullig. Må hennes pappa som e snyggast i världen vara stolt. WILL SMITH <3



My day + ME SINGIN' !

Jadååååå! dags för att visa sin "talang" då, inte så mkt jag sjunger men ändå.. :) värsta pinsamt med vad ska man göra? slut på idéer, vet ej vart dom tog vägen :( Hoppas ni gillar de! :D btw, knarkar låten jag sjunger. sjukt bra är den <3






länkar låten sen :) KOMMENTERA FÖFAN!:D

Förlåt!

Ni får ursäkta mina blogg pauser som kommer hela tiden.. :( Lov idag, fick massa pepparkakor bullar skummtomtar och så klart, JULMUST! :D Mys ikväll med khobi min älskling sen ska vi nog fika någonstans :) Ser fram emot helgen ;) Börjar känna mig lite mer frisk, har ju varit helt insane förkyld! inte konstigt när man går i skinnjacka när de e -24 ute? nänä.. Har en riktigt bra känsla just nu, råååååååååååå taggad för lov! Livet leker, har aldrig varit bättre än så här. Nu tar jag allt som de kommer. PUSS!

Bjuder på en jätte gullig bild! :$ 


Skol mys!

Checkar mysteriet på greveholm med peppar kakor och julmust, jasper är väl ändå lite gullig som bjuder på de ?:D hihi

 

MYS FREDAG!

Dags för stylisterna och frisörerna att visa vad vi kan! Vi hade liten mys dag där vi sminkade och fixade håret på varann, blev sjukt nöjd med mitt. Dagen var allmänt jätte kul och bra, såna här dagar borde man ha oftare! :D
Här kommer lite bilder! :)

- Hala SNYGGING ELLER VADÅ? :$



- Lisa våfflat hela sitt hår och blivit leopard sminkad :)



- Jocke som ska vara? hm... Dragqueen kanske? :)



- Och likadant med mattias :)



- Och slutbild på Anders ( bästa läraren)  och söta Sumeia! :D


Dagens låt!

Helskön, lyssnar på den om och om, dansar för min mamma med den hela tiden undra vad folket tänker som ser in utifrån?.. hm vill nog inte veta! (a) Lovade att länka den på senaste video inlägget ju ;) inte långt kvar till jul, 10 dagar och nedräkningen fortsätter! :D


Good days.

Allt går så bra, och ännu bättre för varje dag som går. Känns som att jag vet var jag har mina vänner, stött bort människor som bara gör skit för dig. Jag har världens bästa familj, kan de bli bättre?


IDROTT!

Sista idrottslektionen idag då! :D.. jag och hala såg ett rum med massa roliga saker i, ett gym, boxningshandskar och slag påse, speglar pumpums, kan de bli bättrE? NEEEJ SÅ VI GÅR IN OCH KÖR VÅRT RAAACEEE!!:D Hade video på när vi fightades med slag påsen, men de va lite.. too sexy to show! :D blir en bild på min älskade kurd ist ;)


Kärlek.

Dansuppvisning 2010, underbar känsla. Lite stressigt i början men sen hade vi bara kul, kommer lätt minnas detta. ÄLSKAR ER!


On our way home.

På väg hem såg vi den här sjuukt fina hunden idag.. Riktigt lekfull och gosig men fyfan vad den såg farlig ut! Vi fick mata den och göra trix med den, TREVLIG GUBBE! (Y) :D fast hala stog typ 5 meter ifrån och inte våga ge godiset... aja, bilder!!

- Titta vad sööt och duktig han är? :D



- Massvis av bilder fick vi också ta (a) sjukt feta ögon ändå? :)


MAT!!

Asso... Subway, subway och återigen... SUBWAY! Fyfan va gott de är, jag ÄLSKAR DET!



ÖPPETHUS!

Jadå, idag var alla välkomna till våra skola, så klart så gjorde vi de till de bästa. Massa godis och kakor och fika fick man jaadåååå, fett ont i magen just nu men de va de värt! :D längtar massor till nästa öppet hus (a) Iaf fick mina naglar och händer fixade av manikyristerna (a) sen hade man dock ett par kunder som var skit kul att fixa med! :D Här är en av dom på biiild! :) om ni inte ser så har jag fixat volym i hennes hår :$ och ja hennes hår är äkta!


Älskade bildlektioner!

kommit lite längre på vårat så kallade "projekt", kommer bli riktigt bra! :D
Sen träffade vi på en jätte trevlig docka, som hala tyckte väldigt mycket om...


även jag...

RSS 2.0