filmmys!

Fick reda på att jag inte längre har min prao plats där jag hade innan dagen innan vi ska ut på prao så idag har jag bara tagit lugnt och försökt lösa detta problemet... eller nt, har käkat massa godis, telefon samtal med världens gulligaste och glott på 2 filmer med mamma! Hon ger aldrig upp.. haha. Dagen började alltså inte alls bra för mådde skit dåligt imorse, sen blev de bättre för de gick jätte bra på ett prov fast jag varit borta nästan 2 veckor?... aja sen bjöd nattas snälla pappa oss på kebab! E fortfarande mätt ändå pregar jag i mig godis... Jätte mysig dag då både bra och dåliga saker har förekommit, helt okej!

Kollade på "I rymden finns inga känslor", bra film fast samma gamla sjuka och tråkiga slut som alla svenska filmer har som sluta MITT I ALLT?! :s... 



sen kollade jag liiiiiiite av trassel, höhö. För ska se den sen med en vän! Fuskit att börja se den...

PUSS!

FÖRLÅT!

Har varit riktigt dålig på att uppdatera bloggen nu faktiskt.. så får skärpa mig lite :) Men har gjort så mkt dessa dagarna, massor av dans fast de gillar vi! :) Har också mått jätte illa vissa dagar så man bara velat försvinna, men de gick över lika fort så de väl helt okej. Kan lägga upp lite bilder som Jag och denise och sandra tog för någon dag sen. Tro de eller ej men har faktiskt lärt mig stå på huvudet utan att behöva stödja mig mot väggen, höhö tack denise! (a)







Försöker göra bananen men misslyckas lite eller ganska mkt hahha :(

Aja får räcka för idag!


CRY ME A RIVER...

JAMAN! Blekte mammas hår igår (som hon tvingade mig till) för att få bort de svarta hon har, Sen färgade de igen för att få den ljusa färgen hon ville ha, guld ljusbrun?.. Blev faktiskt super fint och e riktigt lättad att hon blev nöjd.. Var lite rädd att de skulle bli kaoz med hennes hår! Senare idag stack jag till sandra där denise också va, så lärde dom mig dom nya stegen från dansen som jag missat. Helt sjukt mkt men OKEJ! Ser fram emot tisdag ;)

 Får bli en jätte "gollig" bild på hala och mig! (a) för jag saknar världen tokigaste person <3


Pallar inte...

Förlåt för extremt seg uppdatering, men har ej bilderna från marocko än så har inget att lägga upp... Får bli en sån här video! :)


Burlesque!

Bio idag med Denise och sandra, kolla denna film. Riktigt bra, och tjejig. Rekomenderas!
På kvällen såg jag rirre i stan också med hans tjej, länge sen jag såg världens största nega så de va kul :)


Bye varma & underbara marocko, hej kalla sverige!

Hemma igen, ganska skönt. Men hade inte tackat nej till en vecka till! Har så mkt att berätta om resan, men har tyvärr inte fått mina bilder än så de blir inte lika kul om man inte kan visa.. Lite störigt faktiskt men vad ska man göra!! :) Och nej detta e en gammal bild är inte så vit nu HAHAHA.


Brb Marocko!!

På flygplatsen just nu med mamma & syster,väntar på flyget som går 07:00 och vi kom vid 3, haha! Får väl bli lite bilder på oss om hur de kan gå när man har lite tråkigt väntades på resten av gänget, mina älskade två kusiner och vår älskade moster! Hänt mkt nu dessa timmarna.. Taxin kom direkt, bussresan var perfekt för hann sova nån timme, och sen gjorde vi en jättebra sak när vi va här! :) Kan berätta mer om de sen. Allt gick jättebra alltså, så hoppas att de fortsätter så! Förhoppningsvis så kommer jag videoblogga på planet om de inte stör de andra.. haha eller så får man bara prata lite extra tyst ;) Aja bjuder på några bilder, enjoy! :)



Jag & mamma! :) <3



Syster, jag & mamma! <3



Jag & syster! :) <3



Och till slut, Jag och mina finnar! :) HAHAHA nä men så här får man faktiskt se ut kl 04:40 på morgonen..  (;

Uppdaterar mer sen!!! :D pöss


zuuuuuuuuuup?

Jag och världens bästa neger!
Fett tunga eller vadå ? (;


Tåget på väg hem*!

Jag orkar inte att vi har sånt liv. Sandra sjunger "OOH I NEED A BOOY" så öppnas dörren och alla hörde henne...  Jag orkar inte att vi börjar dansa på tåg, eller att sandra börjar hänga som en självmords docka på taket, och pallar inte att när jag e så dum och testar så knäcks nästan hela taket. Men de värsta av allt, pallar inte skratta så mkt tills jag skiter ner mig (': Tråkighet kan ju ändå bli de bästa!

 Bjuder på en video på mig och sandra när vi... *dansar*! (;



Sandra hänger sig sj <3


BILD FOSHO!!

Fan va bra män känner sig,  så här ser de ut i skolan just nu. Vi fick höra en låt och sen uttrycka oss genom att rita vad vi "känner" när vi hör låten. Medans alla ritar massa mörka, arga & självmordsbenägna teckningar så ritar jag så klart mina fina kossor! :) Min täckning föreställer typ en ko som kollar upp till sin mamma i himlen som dock är död, men ändå fin stund för honom att se henne en sista gång! :) Det va mkt gitarr och lite mjuka trummor i låten därför jag tänkte på de. Sen va de en annan rock låt som jag inte ville rita till...


Higher Dan Di sky!

Nattas överaskingsfest igår! Hur kul som helst. Tack för en lyckad kväll tjejer, Natta, Sanna, Denise, Tassa, Sandra & sandra! detta måste göras om! :) Va helt död i morse mina ben gjorde sjukt ont haha, men de kan aldrig bli för mkt av dans! (:

Lite bilder!



- Nattas chock när vi kom fram hahah ! <3



- tårtan som hann RUTTNA innan natta kom! -.- haha xD

 

- Nom, nom, nom..



- Födelsedags ungen med tröjan hon fick av mig sandra och suzan! :D <3



- ;)!



- <3



- Sanna lär oss magdans! :)



- sandra och denise, doing their thing! :D



- Natta och Sanna lär sandra stå på huvet!! :)



- hääääääääärlig bild! :D

Finns jätte många bilder men orkar inte lägga upp alla haha, jätte många videos också där emot ;) höhö Hoppas alla hade lika bra lördag som jag!(: puss!


WORKSHOP I MALMÖ MED BLACKOUT!

Lyckad träning, fast man inte gjorde något rätt så lärde jag mig skit mkt... Mjölksyra i benen, tränings verk ohja man älskar de! ;) Nä men de tyder ju bara på att man ansträngt sig. Men igår märkte jag att jag VERKLIGEN behöver bygga på muskler för att klara av vissa saker! haha.. Men de va iaf jätte roligt, och hoppas verkligen på att dom kommer ner till skåne igen!

Får bli lite bilder :)



Sandra, Vendela, Denise & jag. 



Denise, Mathilde, Sandra & jag.



Denise, Binta, Sandra & jag.


Bowdown fo sho!

Prov tränade första gången idag med bowdown i malmö. Trevliga människor och grym dans! Kan de bli bättre? I och med att de e just den stilen jag vill lära mig så ska jag börja där för att de är riktigt billigt, 390:- och här i hbg kostar de typ 4 gånger mer! haha. Men de kommer också bli dyrt att pendla fram och tillbaka hela tiden. Men då blir de ju ändå samma pris. Men hellre gå på något jag verkligen tycker om än något som man tycker mindre om! :) Men jag kommer verkligen sakna dansen i hbg.. Gladaste läraren jag mött! Så man får ju lite ångest ändå... :(

Får bli en *JÄTTE FIN* bild på mig och sandra i dom nya pågatågen!
Ärlig så är dom nya pågatågens huvudstöd riktigt hårda så jag slog i huvudet och hade typ huvudvärk resten av dagen?... Aja.

 

RSS 2.0