NU STARTAR JAG IGEN!

Jag har haft en liten paus ett tag nu och förlåååååååååååt för det! Det är så sjukt mkt som hänt, tappade bort min älsklings och bästa guld armband som jag fick av mamma, har nog inte gråtit så mycket på länge alltså HAHA! Men sånt händer.. Men som idag så har jag nog aldrig varit lyckligare! Dagen började med att jag va skiiiiiiiiit trött så jag missade en lektion eller 2. När jag kommer till skolan så har jag missat 2 lektioner (trodde jag) men ändå skiter jag i de och letar efter mitt armband som jag inte hittade.. Sen berätta rebecca och jonna att vi hade håla första lekionen och andra för jesper va sjuk, alltså missa jag inget + ingen frånvaro = STUDIEBIDRAG! Så där blev jag lite glad.. På bilden fick jag och halal ta foton igen och så klart blir vi försenade till nästa lektion (trodde vi) sen letar vi överallt men hittar ALDRIG klassrummet så vi sitter med värsta ångesten för vi trodde vi skulle få frånvaro och skit, men sen visade det sig att läraren aldrig kom, alltså INGEN FRÅNVARO :D sen ringer min älskade och underbaraste mamma mig och säger att hon ring skolan och frågat om nån hittat mitt armband och de hade dom! Så jag gick direkt till expeditionen för att kolla om det va den, OCH DE VA DET! sen går jag till bussen och där står den och väntar samma när jag bytte buss till ättekulla. Sen träffar mamma så åker vi och hämtar mitt bankkort och IDkort som gick hur snabbt som helst, och jag äääär nöööjd med kortet! tack gode gud att den blev bra, för såna brukar alltid bli skit fula! hihi sen går jag & mamma förbi NETTO<3 där jag hitta sånt smycke ställ med kronor och diamanter och jag tänkte att jag bara mååste ha den... såvi köpte den & fick den 10kr, de blev ngt fel med kassan men de behövde inte han veta ;) kan de bli bättre? sen va alla på glatt humör här hemma, TAGGA TJOCKIS-IDOL KVÄLL IMORGON MED CHIPS&DIPP OCH MASSA GOTT!!! heja olle heja olle... har komme liiiide bilder (a) :



LisaRädisa glad som en fågel på skridskon med klassen! :)




och hala... ja hon är också igång! (a)




blev lite mycket nu men, AJA!! lovar att vara aktiv igen om jennie förhoppningsvis lyckas hjälpa mig med headern, GOD NATT :D


Fältdagar, 12/10 - 14/10.

Tredagars 8 timmars ARBETE! Fett kul, vi fick dom trevligaste människorna skullE jag tro. Vi har lärt oss sjukt mkt, speciellt allt sånt vi va mindre bra på innan. Lite nervös för vad vi kommer få på våra omdömmen, men de blir nog säket bra :) har kommer en bild eller fler! :



Dag 1: Rullade curlers på Cilie, fast de höll inte så bra för hennes hår ÄTER produkter tyvärr! :(



"släta och fina" javisst! :)

__________________________________________________________




Dag 2: Rullde permanent i hennes hår, Cilie liknar en bebis på den här bilden :o urgolli, annars brukar hon va en RIKTIGT KVINNA!:$

__________________________________________________________




Så här blev resultatet, skit snyggt! helt sjuk skillnad, mkt mer "glamoröst" vilket är en viktig trend jus nu tjejer :) det ät lockigt som gäller!

__________________________________________________________




Sen va den här helt underbara vovven på besök, har aldrig sett någon snällare och gulligare än den här! :), (förutom mina egna)
Dagarna har gått så sjukt snabbt, jobbiga men ändå roliga.. Lärt mig en sak, caffe kan vara bra ibland (y) funderar på att färga håret lite rödare än vad de redan är? Bara liiiite, så de smällter in! aja we'll se vad som händer med det.

HEJDÅ! :)

- With or without u, U2.

oh yes yes, kollade precis idol med världens bästa pappa. Han blev lite besviken för favvisarna va inte så jätte bra ikv, stackarn! hihi. Men idag tänkte jag faktist berätta att vi får gäster ikväll, vi har allså huset verkligen fullt! Hoppas de är någon om kan sitta uppe och undrhålla mig kanske? :$ ... En annan sak också, börjar känna att jag är lite sjuk, mög! Mina händer, fötter och näsa är iskalla, och pannan ryker (feber?) Dumt att duscha mitt i natten sen somna med blött hår :( här kommer det iaf en bild på min och nattis när vi gör vår lilla natthumor (a) ÄLSKAR DET!



hihi... RÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SNYGAAAA VI VET!!!! :D så här vill jag se alla ikv! (a)

hm, btw? När jag blir sjuk så blir jag lite hes.. testade sjunga nu och de lät helt awesome så nu ska jag gå runt och sjunga hela morgonen, dagen och natten! (a) haha

Förlåt för sega uppdateringar men har inte haft ork elle lust, och då blir inte inläggen bättre :( MEN LOVAR SKA BÄTTRA MIG! :D Sista från mig nu iaf, GOD KVÄLL ELLIHOPÄ! :)

NOPROV, JADÅ!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAN VA GLAD JAG E! btw jag älskar hala ÄLSKAR HENNE!!! ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR.... äeh, fick 25,5/40 på no-provet, hade aldrig gjort de utan hala? :) har aldrig fått G på vanligt prov i no, bara ett poäng från MVG i nationella av reeen slump. För när de gäller natur vetenskap så är jag helt ute och cyklar!
____________________________________________________
 
Fixade mitt fotto till ID-kortet också, ÄNTLIGEN! Blev riktigt fult,men de blir dom alltid så whatever! (a) besökte också får plats där vi skulle va på våra fältdagar, inte så intressant..

Btw har jag presenterat min man?

 

Clifford Joseph Harris <3
-damn! (a)

älskar livet just nu, älska dagen ÄLSKA ALLT! :)


GOD NATT PÅ ER! :)

next -> ida's!

DÖD!
jobbigaste träning igår, dog verkligen och hela min kropp värker, ohja! :D

okej, nu har nördat jersey shore i typ 2 dagar? har sett alla avsniitt förutom 4an &9an... fett störigt-.- MEN FYFAN VAD JAG STÖR MIG PÅ BAJS SAMMI? seriöst, vem tror apan att hon e? :s tänker inte berätta ngt för dom avsnitten har ej kommit än (a) a lot of drama is on.. hihi. Om någon jag känner säger de okej, en om ett random par kommer och "viskar" högt "VEM LIKNAR HON VEM LIKNAR HON?, SNUKISNUKISNUKII" då är de att gå över gränsen. Vi är inte så jävla lika!







lika som bär? skulle inte tro de.. NOG MED JERSEY SHORE!
_____________________________________________________________

Idag fick vi reda på var och med vem vi skulle ha våra fältdagar, blev då IDA'S (hårsalong) md danske könet, cilie! hihi ser fram emot de ;)

Dagens lunch, plugg + donken, kan de bli bättre? ;)

 
_______________________________________________________________

Dagens citat på idrotts lektionen, Hala: - kom igen nu laura, vi tar de som blattar!
asso, finns inga ord för den bruden :') hihi, <3

nu ska jag hoppa i duschen sen SOVA :D GOD NATT!


Snabb uppdatering.

Precis kollat 4 avsnitt av jersey shore, Sick.. imorgon blir det dans, längtar massor? ohja...



Såg den har bilden för ngn vecka sen: 

 

Hon har kött på sig, vad tycker ni? Seriöst, Lady Gaga va ball i början, men att ha kött klänningar & skor är väl lite vääl mycket? Not a hater, men hallå? ^^

00:12, dödstrött så, GODNATT! :)

RSS 2.0