Import på besök - smycken!

SNABB BLOGGNING!!!

Idag kom rirre... igen? vi låg på trottoaren utanför mitt hus och såg på moln som flög förbi eller som rirre sa, att dom åker in i varann (a) och så klart måste han fota mig... -.-

jogging <3



Deta hittade ja idag med mamma och syster :) ÄLSKA DET!

BYE !



yesterday, KICKOFF!

Inspark igår för alla ettor! Vi hade hur trevligt som helst med mina tjejer, som vanligt alltså! :)

Ungefär så här såg jag ut igår, skit snyggt fast håret va utsläppt och fixat (a)



good times.



jag och nattis längst fram i mitten (a)

lyckad kväll, BYE :)

Dagens outfit - salongen.

LOVE IT! :D Mysigt va? :) frös inte alls idag! (a)



bilden säger allt <3

Natta kom precis till mig och snart e de kick off så vi ska göra oss fina och bilder kommer sen på oss!:D

HEJ SÅ LÄNGE :D


printscreen.

Lide sånt här innan jag sover!

hihi, som sagt, vad har man vänner för?
_________________________________________________________



Det e fan sant, man börjar ju undra om vad e de för lärare vi har. Jan nr 2, men han var så mkt bättre. Bilden säger allt.

22:52, god natt på riktigt nu! (a)


ÄLSKAR DET!

ÄLSKAR DET, ÄLSKAR DET OH ÄLSKAR MIG JUST NU FÖR JAG E SÅ JÄVLA BÄST, och ekonomisk ;) auau, idagens så hade vi no prov hoppas de går bra.. Efter skolan blev de stan och väla med älskade syster, köpt massa fint och e hur nöjd som helst! här kommer lite bilder! :)



Jonna på bilden med lisafisa och evelinut där bak, skit nervösa va vi. Alla va helt rosiga efteråt.. Svåraste oh värsta provet ever!



såg golliga jennie i stan, fan va hon förändras? känner typ aldrig igen henne när jag ser henne. Skojar inte den bruden byter hårfärg varannan dag (y) cuz hon passar i ALLT! :)



Helt onödig bild.. men lätt att mina barn ska ha såna här!! :')



Aja tillbaks till shoppingen! Detta köpte jag då, plus en marinblå slapp kofta 99:- H&M:) priser på de andra står u förra inlägget! riktigt nöjd! Imorgon kommer de nog bilder på dagens outfit för den som bryr sig!! :D hihi

GOD NATT!!! :D


school (mp)



Jag just nu med en gratis pucko och 2 ostbullar som jag precis krängt!:D
tror nog att jag har världens bästa vänner ibland (a)

Crazy days (y)

stressigt imorse men jag klarade mig! Åkte bussen med zaineb helt ok, sen i skolan rullade vi parmanent och fyfan vad de värker i ryggen alltså! Funderar seröst på att dra till spa behandling snart.. Detta tar kål på mig :/. Sen skulle vi tvätta hår och föna, så gjorde jag de på hala, dock blev det en katastrof med hennes långa fina hår men så e de! Fast jag satte upp de i en snygg toffs så de löna sig! (a) sen aftar det så stack vi till stan och kolla saker där, vadå att ALLT var slut sålt? Sen fortsatte vi mot väla och vi va såå sjuukt hungriga då menar jag verkligen sjukt hungriga. Så vi tänkte att vi kanske skulle till pistachia men sen ångade vi oss, sen skulle vi köpa  choklad på RUSTA men sen ångrade vi oss, vi tänkte på donken också men de blev istället IKEA 4:- KORVAR! Vi fick sjukt mkt fast vi bara hade 15:- i fickan? Jodå, de blev 3 korvar var, "lånade" en mugg för att dricka läsk och sen köpte vi en mjukglass för 5:- och fyllde på typ, 4 gånger? :$ hahah shame on u hala (a) vi blev iaf hur mätta som helst, hittade även skit mkt som jag funderar på att köpa.. här kommer lite bilder :)



Vi fick sällskap, eller iallafall helin? (a) hahahah u know I'm not in to "those" boys.. xD
har nog aldrig skrattat så mycket som idag?



obeskrivligt vacker.



moore mooore...



Helin gör påfyllning av läsk och mjukglass.. (a)


Det här hade jag tänkt mig köpa? Kavaj 299:- H&M, halsduk 139:- H&M, strumbyxor 29.50:- om jag inte minns fel? H&M, Cardigan 349:- Lindex, handledsvärmare 139:- tror jag på Lindex oxå.. fast kläningen är jag fortfarande lite osäker på.. 299:- för en klänning som bara e fin med en kofta över? är de värt de? = Nein! Men fan va fin den är! :')  Aja vi får väl se vad jag köper imorgon! :)

GOD NATT!:D

Dance + dog = shoes.

Dagens danslektion var faktiskt inte så lyckat för mig, massa saker som snurrar runt huvet just nu. Men nästa gång så blire allt bättre! :D Ja, vad gör man på en söndag? Absolut ingenting förutom att retas med mina älskade hundar när dom sover? (a) hihi fan va ond jag e :$ Har också kollat massoooor av kläder och skor på nätet efersom vi har ta 3 betala för 2 kuponger? det betyder att imorgon blir de VÄLA MED MIN ÄLSKADE KURD (HELIN) <3


haha vadå trött? för trött för att ge mig den onda blicken när jag busar med han (a) hur gollig som helst.



dessa skorna är bara ett måste.. 699:- på nilsonshoes.com. Ska testa dom imorgon så får vi se hur dom sitter!

BYE!


FRILUFTSDAG!

Jadååå, idag var de vandring men dock gick vi vilse och tog fel buss osv.. Men även om de hände så va de skit kul som alltid med mina babes (a) . Har inte bloggat för jag inte orkat typ? Men igår va faktisk importen rirre på besök :D På vägen hem idag så träffa jag natta på bussen så föjde hon med mig hem, så nu ska va se he human centipede! dö äcklig :o checka trailern:

http://www.youtube.com/watch?v=IX8fKLjC__c&feature=fvst


de söta grisarna vi såg på vägen!


Låter bilden tala för sig själv.. (a)


en bekymrad rirre... bild på honom för igår! :D


Gal's, gal's gal's, pretty wild?

Var så sjukt trött imorse och missade faktiskt första lektionen vilket var väldigt dumt för vi hade favoritläraren "mats", men jag va verkligen jätte trött men sånt händer ibland! Så hade vi frisör lektionen, alltså 4 timmars håla! Och vad gjorde jag och halal? (a) FIXA OSS NYA KÖMPISAR SÅ KLART! Först träffade vi ahmed lite, världens bästa tröst, kanske därför han hade typ en kö av tjejer som behövde prata? HAHA, äeh han stack iaf till lektion sen så bestämde jag och halal att vi skulle besöka tych, hur trevliga och sociala människor som helst, vi va även och besökte olympia men de va tomt och vi gick vilse osv.. Det va dagens och nu e de kväll och de e dags för girls night! Jag mamsi och syster har köpt massa gott, nu glor vi idol och jag ska nog titta film sen så får vi se om dom joinar :) här kommer en bild eller två!


Ändå pimp? Apti Helin spelar supermario, kommer inte ihåg den tredjes namn (a)


Vi köpte vi köpte verkligen allt utom godis.. när vi väl kom hem så ångrade vi oss att vi inte köpte något gott, bara konstiga saker :( synd... men har ändå 20 glassar i kylen? :$ JADÅ!!


Helt sleten och övertrött!

Jag har faktist inte orkat blogga idag.. MEN FYFAN VAD JAG SKA BOMBA MIN BLOGG SNART!! när jag fått lite fler idèer och så (a).. fick en sån plötslig känsla sån känsla man får när man e riktigt nöjd med något! (a) hihi... Men jag har faktiskt inget att berätta, förutom att vi lärde oss rulla tegelsten curlur idag, intressant?(a) jotack! nu ska jag käka mammas bullar som hon bakat och glo IDOL! :D


duktig va? :$ hihi äeh,


AMANDA! Visst e hon söt?:$ hihi
 
BYE!!

SCHOOL! (mp)

Sitter i skolans bibliotek just nu med evelina amanda och halal min älskade kurd, vi har ett arbete i svenskan och min word funkar inte? Good (y) 


Ungefär så här ser vi ut just nu, söta va? (a)

IMPORT PÅ BESÖK!

För en stund sen ringde rirre mig. Han skulle till träningen men bussen kom inte föräns om en timme (enligt honom). SÅ JAG GJORDE HONOM SÄLLSKAP! Vi stack till city gross så köpte han massa gott till mig (a) hihi.. sen snackade en massa skit som vanligt? Vad har man "bögkompisarna" till? (a) äeh, här kommer en bild eller 2 :)


Detta fick jag, visst e han snäll? (a)


Det här tyckte han va skit roligt, att jag satt så där och krängde choklad? (a) Ja, så han va iallafall tvungen att fota -.- Väntade på bussen här :)


DAGENS PLUS!

Jadååå, nu ska ni få se förra veckans "have fun" klippning! Min klippning är INTE en punkar frisyr, utan tvärt om. Det är "rikebarnens" nya look. Tycker inte de är VÄRLDENS FINASTE, men enligt betygs kriterierna så måste man vara uppaterad efter modet. Jag har koll på det, men jag följer de på mitt eget sätt! Dockan är inte helt klart än, han ska bli ljus hårig då blir han perfekt! Andra bilderna va en uppgift från idag som man skulle göra en håruppsättning med 25% nersläppt hår, blev helt ok faktiskt :) ENJOY!

framifrån!.. hmm, vems bror kan de vara bakom den svara censuren?(;
Framifrån! Det ska vara som han bakom den svarta fläcken ungefär. 
hmm, vems bror kan det vara bakom censuren? ;)


Vad tycker ni? Inte själva frisyren, för den tycke jag själv inte om utan om man kollar som helthet. Är det bra klippt? ;)


Och här e håruppsättningen, skit snyggt från sidan tycker jag :)


Dags att trimma sig igen då?

Idag började dansen, ÄNTLIGEN! Man har ju väntat i så där ett halv år? Så jag hade mycket förväntningar.. Men ärligt talat så sög det. Rörelserna var hur små, tråkiga och simpla som helst nästan som en barn dans? Aja, får väl leva med de :). Min kondition ska vi INTE SNACKA OM, för fyfan vad jag har mycket att ta igen! haha. Jag älskar dans i vilket fall som helst så de spelar ingen roll egentligen. Kan knappt vänta till nästa träning igen. När jag oh natta kom hem serverade min älskade mamma oss med GOD MAT så vi ät övermätta just nu.. Men snart blir det nog av till city gross och köpa massa gott! (a)

bye!


VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

Hallå där :) blogg.se är såååå konstigt... Så fort jag lärt mig hur designen funkar så lovar jag att den kommer bli toppen :D nu ska jag känna lite hemma här så börjar jag med mina inlägg imorgon! Jag är övertrött och ska alldeless strax sova! GOD NATT SÅ LÄNGE! :)

RSS 2.0