U JUST HAVE TO LOVE HIM...

Så här kan de se ut när Emanuel e på besök! Galnaste, roligaste och sötaste ungen jag vet! Vad gör man inte för sin systerson fast man haft vääääärldens längsta dag i skolan... (a) haha Jag älskar honom mer än allt annat! <3


Det går bra nu.

Fan vad jag varit seg på att uppdatera... Mkt på gång nu! Skrivit ner de viktigaste tror jag, finns säkert jätte mkt jag glömt.. Ser fram emot allt detta, denna månaden kommer bli riktigt bra. Livet leker! ;)

 - Prov dansa med en DHQ i malmö på tis!

 - Workshop i malmö med Blackoutcrew med swedish DHQ's den 4e!

 - Bästavän fyller år imorgon!

 - *******! ;) (hemligt för tillfället men ni får veta sen!)

 - Dansen börjar!

 - ******* ska bort! (längtar)


can't sleep...

kl är 02:19, och kan verkligen inte sova.. så sitter och snackar i tel md bästavän! Känner att jag inte borde sovit dom där timmarna på dagen .. :( så df bjuder jag på en bild! :D hihi sen ska försöka sova. Eller ja, om min KÄRASTE VÄN GREKO låter mig -.-

- likblek? Ja visst, men snart blire ändring på de! :D



25 Januari

Dagens! Natta sov hos mig inatt, även khobi va här igår kväll. Vi stack till donken och käka lite glass, sen *****. Imorse kommer min mamma och väcker mig skiit tidigt för att vi ska åka och fixa ett pass till mig... Efter den godaste frukosten ever stack vi och fixa person bevis, och sen tog kort. Och när vi kommer till polis huset så visar de sig att dom fotona vi tog funkar inte... Ha-ha! Så vi fick ta en ny! Men som tur blev den ännu snyggare :) så fick man skriva min namn teckning på sån maskin och lägga mina fingeravtryck och allt, skit häftigt faktiskt.. :) Sen va han polisen hur trevlig som helst, och han skrattade åt oss men inte med oss typ hela tiden -.- haha sen vidare till TORINO! Köpte pizza, jadåå e fortfarande lika mätt :/ .. Men de har iaf varit en jätte mysig dag med famlijen :) .... bara 2 veckor kvar nu! LÄNGAR :D  Nu ska jag vila lite och hoppas på att sova i nån timme, för jag e döds trött.. god natt :)


JAG OCH NATTA JUST NU..

Snacka om att jag e störig mot henne, om jag e pigg så får hon INTE SOVA! :D plus vi är ju lediga imorgon ;) då kan man sova länge! (a)
kanske lite skämiga, but i can't care less!! :D


Jadåå!

Idag fick vi färga hår för första gången! De va jätte lätt och de gick snabbt så de va Skit kul, längtar tills jag färgar håret!! :)


10 things u like.

1. Ärlighet
2. Glass
3. När någon ramlar (och inte skadar sig)
4. sova
5. vänner&familj
6. Skratta tills jag gråter
7. Mitt guld armband jag fått av mamma <3 (som jag BOKSTAVLIGEN aldrig tar av haha)
8. GODIS!
9. Dansa
10. Sjunga!

kom på en till sak haha, SOMMAAAAR! <3 man blir så brun och fin, bada osv.
hm....... fan va svår den här va hahah man kommer typ inte på något ju :/
får bli en bild från dansen! :D och.... GOOOODIS!!!!!!


morgonrutiner!

Hur börjar jag min morgon? Vaknar, kollar på klockan och tänker oh shit.. sen springer men ändå tar de lugnt tills slut för jag KLARAR INTE AV att stressa... Så därför tar jag good tid på mig som om jag inte har någon tid och passa vilket är ganska dumt innan skolan?... Hinner väldigt sällan med frukost vilket är sjukt dåligt också faktiskt, ha-ha. Men jag försöker ändra på det! När de gäller helger sover jag hur mkt jag kan och sträcker tills varenda kota är knäckt! :)

tex så här såg jag ut idag i skolan imorse, vilket huve hahah.



vet inte riktigt vad man ska skriva mer? sen e de ju bara skolan.. haha!

HEJDÅ!

Introduce yourself.

Okej, eftersom jag inte ens minns av vad som hänt dessa sista veckorna så får jag köra med den där listan som alla gör... Detta kommer bli riktigt lång text och kommer ändå inte få med allt.. haha jag är komplicerad men ändå enkel (a)

Mitt hela namn är Laura Reyes Munoz, jag har tyvär inget mellan namn men några smeknamn. Jag ÄLSKAR glass, skulle kunna leva på de och vatten, fast min absoluta favorit är mcflurry-daim med chokladsås! Jag älskar allt som är onyttigt och MAAT! Jag äter i stort sätt hela tiden och onyttiga saker varje dag. Jag ÄLSKAR DANS, det är något jag verkligen brinner för och ÄLSKAR att gå på löpbandet, det är sjukt jobbigt men sjukt kul. Jag går på nicolaiskolan (tyvärr) vilket jag egentligen är TVUNGEN till eftersom min linje flyttades dit! Har aldrig velat gå på den skolan sen min syster gick där och de va flera år sen.. haha Iaf, tar så klart hand om min skola, skolkar verkligen inte! jag går i frisör linjen och de är inte alls som jag hade tänkt mig, de är inte så soft som man tror att det är. Men vad gör man inte för sina drömmar?..
Jag kommer mer överens med killar än tjejer därför jag har mer killkompisar än tjej kompisar, och ja jag kan vara vän med en kille utan att bli kär vilket jag tycker är en väldigt bra egenskap. Jag tycker om allt som har med skönhet och göra, fixa naglar, sminka, fixa/klippa hår, massage osv.. Gillar att jobba praktiskt. Jag är en riktig djurvän, alla djur brukar gilla mig så varje gång tex en hund skäller på mig så förstår jag inte varför och blir ledsen? HAHAHHA . Jag älskar att sjunga och gör de ALLTID när jag e själv hemma :$ Jag älskar kläder & shopping... tror inte att de finns någon som har lika mkt kläder som jag. har 3 garderober hemma för mig själv så de knappt får plats med mer <3 :') Jag e kung på att rapa, killen som kan stå ut med de är en riktig man. Jag är alltid ärlig, men ibland lite fööööööööör ärlig.. jag är svår att förstå, så ibland säger jag helt sjuka saker men menar ngt annat som kan få en hel befolkning att tystna.. Jag skäms inte över ngt, (förutom när jag e kär) får huvudvärk & blir irriterad när folk klagar om de minsta lilla. När jag är blyg så får jag bebis röst. Alltid när jag ser någon gråta så kämpar jag för att inte få tårar haha tycker jätte synd när någon gråte :(... Jag är sjuukt känslig när de gäller folk jag känner eller som betyder mkt för mig.. hm. Något mer? Jodå mitt hår! Jag älskar de, de blir typ aldrig slitet och kan göra precis vad jag vill med de, så kan klart säga att jag e nöjd med mitt hår iaf! :) Även fast de på sista tiden varit helt cepe -.- e riktigt grym på typ alla spel också ;).. har världens underbaraste familj btw, e kär i mami ibland <3 gud vet hur underbar den personen är <3 ÄLSKAAR HENNE !
 ... Aja kommer inte på något annat just nu xD puss! :D

hm, visste ni att jag kan dela min tunga i 3 delar?... haha isf så vet ni de och ser de nu! :D
ser kanske lite konstigt ut, but i could'nt care less! *stavningen* :$



Bizi, bizi chick.. SHOPPING <3

Haft fullt hus och fullt upp dessa dagarna! Äntligen söndag så man får ta en varm dusch och bara släppa allt.. HAHAHA nej men vila ut (a) Iaf, har glömt lägga upp saker jag köpt denna veckan, de har varit sjuukt mkt och har köpt sjuukt mkt på rea som är sjuukt fint! Aja här kommer massvis med bilder och rekomendationer! :)


Tröjan är mkt finare i verkligheten.. från lindex 149:- (ej rea) Sjukt skön! Bhn från gina bara 99:- OCH INTE REA? :O Dessutom är dom sjuukt bra och sköna :o... sen ett par passande underdel till, 59:-! :)



Nya uggs, 250:- plus en sån "protector" för vatten och sånt 50:- från centersyd! Svart långarmad tröja, mkt finare i verkligheten och sjukt skönt, rea 49:- från gina (har en i vit också) . Trekvartsärmad svart tröja som är kort till typ magen, sjuukt fint! 50:- REA från lindex.



Sen den här uunderbara tröjan från saint tropez <3 .. 250:- (ordinarie pris 500:-)



De bästa till slutet... Mjukis dress från "jones spark"?.. SJUUKT fin och skön 300:- set! älskar den! :D nog de bästa köp jag har just nu. Sen ett par äkta lovika vantar, 129:- :) de två sista bilderna är kläderna köpta från outlet, df dom va så billiga! :)



Va skit nära på att köpa dessa skorna... 699:- dom är sjuukt snygga men precis när jag skulle köpa dom så märkte jag att dom luktade... bajs :(

Aja de va mina kläder för julklapps pengarna! vet att jag köpt ngt mer men kan ej komma på vad... Känns som att jag ej behöver köpa kläder på ÅÅÅR. Haha.

Nu ska jag iaf sova för de är skola imorgon! :D puss!

you made my day!

Blev ad med denise och sandra hos henne! Orkade verkligen inte stan md nattis idag för de va iiiiskallt så de får vi ta en annan dag ;/ Men iaf, först va vi på deras skola lite för dom skulle hjälpa sin lärare med en blogg? (om det ändå vore så kul på vår skola) sen vidare till sandra och åt tacos! Dagen fortsatte med att jag fick en dans, kollade film "Easy A" och sen ************ hihi får bli en liten hemlis (a). Men dessa brudarna... ni får mig att gråta av skratt! Aja ska lägga mig nu och sova SJUUUUUKT gott för imorgon börjar jag kl 10:10! :D extra sov morgon jadå, aldrig fel med de! ;)

- Bjuder på en video där jag stör dom när dom är upptagna i en sek :$ hihi 
(hade en värre video på cilie där jag retar och stör henne som faaaan, fast den fick jag inte lägga in :(..   )



Studiebesök: Laperle - Maria nila

Första dagen besökte vi ett salongsföretag, helt ok?.. Eller inte. Men de blir ju vad man gör de till!:D
pics!

- Golliga alla är med hår mössa :$







skolan närmar sig!

Tro de eller inte, har saknat skolan lite, men ändå mindre för andra anledningar.. Men de jag saknat mest måste nog vara min kurd :') hon e så gollig, och får mig alltid att gråta av skratt, egentligen är vi heeeeelt olika och kommer aldrig överens men men :$ finns mkt hon gjort för mig som jag aldrig hade klarat utan henne, både med skolämnen och psykiskt eller hur man ska säga, och de  e jag tacksam över :) Aja ser framemot måndag! :D denna terminen kommer va ännu galnare än förra, ni kommer aldrig slippa oss! (a)

- Får bli en video i skolan där jag beskriver min käääääärlek till hala pino! :$ hihi



wtf?

Kolla vad jag hitta i min pappas data, hade helt och håller glömt den här videon. Sitter med michelle, beccis och hala och äter... så ska vi typ njuta av att apelsinen e så god men när michelle gör de så låter hon väldigt, väldigt underlig?.... :$ hihi så kommer mitt skratt. Riktigt hemskt, men ändå (a)

NJUUUT :)


7 januari.

Blev busfabriken med familjen idag! Fett kul, liten diskution med personalen, men men...
Sista kvällen min kusin är här så vi tänkte köpa gott & spela lite poker! Syster va på besök så vi spelade med henne, sen dök natta upp, och sandra OCH suzan! :D Så vi spelade lite grann, konstigt nog vann jag? haha :$ Men erkänner att jag fuskade 2 gånger :/ men vann inget på de ändå så.... (a)

- dagens lunch, chicken nuggents och pommes inkl sallad och sås :$..
  åh hårda arbetet på gymmet är ju bortblåst nu? :$ hihi blir hård träning imorgon!



- Mina "chips (pengar)", vadå kung? :$...


Bio foo-shooe!

Idagens blev de bio och kolla på "The Tourist" med Denise, Sandra, Natta, Alisya och Felipe. Filmen var helt okej, ändå skit bra, men ändå konstig handling, och slutet va ju värst haha. Men skådespelarna ( Angelina Jolie och Johnny Depp) gjorde allt mkt bättre.
 


Ni har väl hört om den här "brödrarskapet"? Illuminati (djävulen)? Annars e ni sega... Iaf, vi hade sett "the all seeing eye" (deras symbol) på kyrkan i GA... Alltså e dom närmare än vi tror yani.

För er som inte vet, så är detta "The all seeing eye"

 

- Bild framför kyrkan där Felipe berättar om illuminati, hihi ni skulle bara sett hur rädda dom va :$...



Men de e lugnt, ingen är starkare än gud. Gott tar över ont så är det!


4-5 januari

4 jan: Köpte en hårprodukt som främhäver lockar från ÄKTA SALONGS MÄRKE, ärligt så sög den! Sen testade på en ny deo som håller 48 tim?!?! Och ja den e sjuukt bra! Sen ett sjukt fint silver glitter nagellack, fixat mina naglar så de kommer bild på de sen. Hittade också ett armband skit snyggt...  kan visa de på video blogg som kommer snart! Förlåt för jag inte video bloggat ngt, men vi har haft fullt hus hela den här veckan så har liksom inte kunnat :( ...

Snyggt eller vadå? And even myycket snyggare i verkligheten! :) & ja jag har gjort de själv :$ hihi




Får bli en gollig bild på mig och rirre efter gymmet för han tyckte om den!



---------------------------------------------------------------- 

5 jan: Idagens hämtade vi ut biljetter till The tourist imorgon med my ladies, sen så klart... GYMMA! :'( åh de tar kål på mig, i morse hade jag så mkt tränings verk att jag inte ens kunde resa mig.. men ändå på ngt sätt är de skönt typ? Aja får väl hoppas på en video blogg ikv eller imorgon? :D PUSS!!!


VÄLA + GYM!

Helluu, riktigt trött just nu för jag somnade typ 4 igår?... håller på att fixa mig inför shopping med natta och kusin felipe, efter de ska vi nog hem till mig lite, sen på kvällen blir de off to the gym again med rirre, btw har fett med träningsverk just nu.. :( men de är ändå ngt positivt ju!(a) aja, blir bild på dagens outfit innan jag drar, har inte bestämt vilken kofta jag ska ha bara... men annars blir de detta! :D

- Inte fixat mig än så täcker för tyvärr! :$

 

måste kila nu, HEJDÅ! :)

HEMMA + GYM = IMPORT <3

Ändå lite skönt att va hemma när man sovit borta i 2 dagar hos bror & anna med kusin! :D 

Iaf, sen idag så skulle jag med rirre till natilus och prov träna gym där, vi testa lite av allt, men de jobbigaste va nog... kommer inte på vad de heter, gå maskin? Sån maskin iaf, så kan man knappa in hastighet så springer man och sånt på den (a) klarade av 28 min och 1 sek... hahahha pallade inte en halvtimme för rirre kom från ingenstans bakom mig och skrek NEGER så jag skrek som en apa och skämde ut oss totalt ... men som tur va de ingen som snea utan bara skratta MED MIG hoppas jag... :$ hahah iaf, funderar på att börja där faktiskt? Aja vi får se :)

Sen stack vi till H&M för han ville kolla där och när jag hitta en skiit fin tröja så fick jag inte testa den för den va för dyr.. :'/ haha sen va vi inne på gina också.. AND AFTER THAT, så klart? DONKEN! :D Hihi, lönt att gymma i 2 timmar om man ändå ska feta sig med cheese burgare och pommes (y)
 Dagens citat: "Asso laura, du e också en riktigt import så du vet?..." (?) wtf..  

Här får ni lite bilder! :D Vi är ändå söta? 
 



L: en QP cheese meny tack, dudå rirre?
R: EEEEEEEEEEH eeen chisburgare nej nej två två, en STOR bommes och en lesk, NEJ NEJ en STOR lesk...

riktig tjockis..  but u just have to love him!

PUSS!


kvällens!

Precis duschat, bror och syster har varit på besök idag, mysigt, stress nu sen OFF TO FREDDE! :) puss

Gott nytt år!

God morgon sötisar :) Blev en mkt mysig nyår igår! Att ha en as packad kompis är inte okej, fyför vad jobbig hon var men ändå skit rolig :') kommer reta henne för livet för allt hon gjorde igår! (a) hihi i va uppe till typ... 07:00?Ändå e jag skit pigg, wierd.. Aja, min bror på besök, ska väl förmodlingen till honom snart med kusin!
Hoppas alla hade de bra igår, men kom ihåg, nyår är överskattat,  det är egentligen bara en vanlig dag! :D


- Så här ser jag ut just, ny vaken eller vadå? Riktigt sleten, och nej jag drack inte en enda droppe igår, duktig va? (a)


RSS 2.0