Oh my gotten,

Vart är världen på väg? Jag kollade på senaste nyheter på facebook, så ser jag den här, sjuka, fruktansvärt äckliga grooova cepe videon som jag blir helt spy färdig av, men ändå dör av flabb så sjuk man får va? Och sen hans blogg... Han är bög, äcklig och stölt över det. Jag har inget emot såna som han, men går över gränsen! Ville inte ha något negativt på min blogg egentligen, men de här e SJUUKT!

Hans blogg: http://bezie.blogg.se/



Föresten... Många fina bilder är på väg snart! :$ HÅLL UUT! :D
PUSS!

MIN FÖRSTA VIDEOBLOGG! :$


SNÖBOLLSKRIG!!!

Bästa tiden på året, VINTER! Äntligen kan man rulla sig i snön som ett mongo, göra snögubbar med små skitungar (saying it for love) och så klart, kötta med snöbollar! :) hihi inte för jag är bra på de men ändå! Mörker är här, dags att tända stearin ljusen, krypa in i filtar, varm oboy och mysa med dom bästa, eller vad säger ni? :) Längtar sjukt till julen, längtar sjuuuuukt till uppvisningen! Kommer lägga upp bilder från torsdags på bildlektionen då jag och hala gjorde en film av bilder när vi lekte i snön! :)

Och nej.. Det va inte kallt! :D


PUSS!! :D

 Fina bilder va? :)


FREDAGSMYS!

Tagga idoooool, HEJA JAY OCH LINNEEAA.
Föresten, gick till älskade netto en sväng och köpte hem lite smått och gott ;)
ÄLSKA LIVET!!! 
 




PUSS

ONSDAG!

Idagens fick vi lära oss ett nytt klippningssätt, failade lite men ägde på volym föning! Sen plantan efter skolan en snabbis, fick se favorit killen idag också inte träffat min sötnos på typ en vecka nu? :( aja.. kom hem så lagar pappa PANKAKOR TILL MIG! :D Dusch sen knarka Mj ft. akon - hold my hand. Kan de bli bättre? jadåå... 

                                      
                      


                  

Nananaaa livet leker!

Precis kommit hem typ, slutade värsta sent idag, fångade massor av snö flingor med tungan på vägen hem ;) Krockade även riktigt hårt med väärldens längsta bussschauför typ när jag sprang efter bussen i 90000000000 km/h, alltså riktigt snabbt... Nu sitter jag här i min fina mjukisdress och pappas mysiga tröja med varm oboy och goda mackor, kan de bli bättre? Btw FYFAN VAD BRA VI ÄR TJEJER! Syftar på dansen, sjuuuukt så mkt vi förändrats.
Btw, mina föräldrar är bäst.. & Ja jag är lyckligare än någonsin.

-Lyssna och kolla på videon, blir man inte lite så där sugen på att mysa? :$



Girls night!

Det började med att jag skulle till stan med Denise och sandra och kolla hårfärg, sen från ingenstans va vi hos ELLIE SOM FYLLER ÅR PÅ TISDAG GRATTIS I EFTERSKOTT <3 iaf, vi åt massa gott hade kuddkrig/slagge(?) och kollade film :) väldigt mysig lördag (y) Här kommer de lite söta bilder och video kommer ut på facebook på de små krigar PINGLORNA! ;) hothothot!

-Jag och DENNAN! :D Va tvungen att sudda bort mig här, de va liksom...
too much! (a)


-Denise jag och sandra! :)
 
PUSS!

plz take a picture?

Okej dagens.. älskar min outfit idag även fast jag hade en tröja som jag haft sen typ hm, femman? Om inte längre! :) man kan hitta mkt fint när man rotar i sin garderob i dom djupaste hörnen! 
Jag och Hala var som vanligt klara med alla uppgifter på bild lektionen så vi gick ut i de kalla vädret och fotta! :D

ganska cool bild va? :) står på händer men har vänt bilden, ser typ ut som att jag står i luften eller något! (a)


Om, och om igen.

Favorit låtar just nu, lyssna och dö!








Farsdag.

Babas dag idag, så vi bestämde oss att utnyttja laserdome rabbatten av almenackan som vi ficka vi fick av skolan och krigade mot andra familjer, så klart va pappa etta på alla rundor -.- men aja! Toppen dag, har inte haft så kul på skit länge, dagen var med pappa bror syster och faster som tyvärr åker imorgon och som jag kommer sakna sjukt mycket :s
Utan tvekan, jag har världens bästa pappa! Du förtjänar allt i världen papito <3


TE AMO!

NATT REA PÅ VÄLA!

Asso... KLÄDER! De va ju sån V.I.P sak på väla, = laura goes happy. Jag hittade så mkt fiint, både smycken och kläder (a) sen måste jag också visa min nya ethel top och tröjan som min faster har STICKAT åt mig! Och nej använder inte den för att jag känner mig tvungen, utan för att den e sjuukt snygg!

Dom två första plus ett vanligt svart linne och en grå kofta som e lång där framme och kort där bak om man knyter på gina, och 3 ringar, sjukt snygga! Sen den nedersta köptejag förra veckan ;) hihi.



& här e tröjan som min faste gjort :) sen top/linne från ethel! :)

förlåt för sen uppdatering!


Så jävla bra!

Börjar älska skolan ibland...
HALAL GLAD SOM EN FOOOGEL PÅ BILD LEKTIONEN! :)



Ja ni ser ;) vänta bara, ni ska få se ett MVG snart, de LOVAR JAG! :)



STAN!

Stan med lilla sandra och handla grejer till ikv och nån fin tröja SNÄLLA GUD SÄG ATT DEN ÄR DÄR, awesome. Vill ha cheeseburgare jadå!:D

Så här mysig och glad är jag på morgonen! (a) hihi PUSS!


AWESOME!

Tagga cantina ikv med tove natta linnea och deras vänner, stress nu ska möta upp natta när som!


 
 
Typ så här ser jag ut just nu... MEN SKIT I DE VI SES IKV ELLER IMORGON!! PUSS! :)

HAIR REPAIR!

Okej, nu tycker jag att vi alla ska tycka synd om sandra... FÖR HON ÄR SÅ DUM OCH "RÅKAA" KLIPPA  AV DE! hon skulle klippa toppaarna, de e fortfarande jätte fint men jag förstår henne... för de va sjuukt långt innan! :') Aja, hon vill iaf få de långt igen? Så hon bad mig om råd..
Asso jag vet inte varför mitt hår växer så snabbt, jag klipper mig själv typ varannan månad eftersom de växer så snabbt, men inte själva längden utan uppklippningen och luggen, ja i princip allt där uppe. Ska försöka skriva ner allt jag gör med mig själv och mitt hår som påverkar det:

- Jag borsta nästan ALDRIG håret. (de sliter på håret)
- Jag plattar alltid efter duschen och våfflar det.
- Jag lägger ALDRIG hårinpackning, ( för att jag aldrig har tid och glömmer bort det)
- Jag har ALLTID värme skydd (bild här nedanför)
- jag dricker mycket mjölk och vatten.
- Jag dansar? kanske är något eftersom de är "träning"..
- Jag sköljer håret med shampo 2 gånger innan jag lägger i balsam.
- och jag äter MYCKET AV ALLT! :D
 
Det är vad jag kan komma på just nu iaf...

Men ett tips för sandra och alla andra som vill ha långt hår, KLIPP INTE DE I ONÖDAN! Att klippa topparna så att de växer snabbare är bara en myt har alla frisörer sagt till mig.. Ta hand om de, lägg hår inpackning och hårkrämer/värmeskydd varje dag och varje gång innan du ska använda tex plattong eller hår fön. Så länge du tar hand om de så slits de inte och då behöver du inte klippa det så ofta och då bara växer de på!!:D


Den här använder jag och den är sjuuukt bra, älskar den och den luktar gott! :) jag har ganska starkt hår kanske därför de inte slits så snabbt fast jag mördar det varanan dag? :( stackarn.

Hoppas det här hjälpte till någon iaf.. nu ska jag sova, GOD NATT ALLIHOPA!:D


ONSDAG!

Riktigt skön låt att vakna till för att få en bra start på dagen! :D nu ska jag duscha för snart får vi gäster, min bror och hans familj kommer på besök! :D PUSS!


Doggy dog.

OKEJ! Jag skulle bada mina hundar en snabbis som ledde till katastrof.. Så de blir ingen stan eller väla. Istället sitter jag här, precis städat efter vovvarna och väntar på god mat! :D Men saw 7 kommer jag allt inte undan med! :D hihi.



skit störiga, men sjukt golliga ändå <3


SAW 7!

Idagens blir de stan/väla med faster, sen ikv bio med Sandra, Denise och deras!
Stress nu för jag måste fixa mig! :D Fler inlägg kommer nog ikv, PUSS!


RSS 2.0