nytt i garderoben...

Återigen.. varför ska jag alltid skämma ut mig? Dom kommer nog aldrig glömma mig som kund, aldrig haha jobbigaste efter med lämna tillbaks byta osv.. men rätt ska va rätt! (a)

        

*MYCKET FINARE PÅ* Första linnet 129kr på H&M så fick jag de andra på köpet för de va "ta 2 betala för en"! :)

 

Sen bytte jag ut mina andra dans tights för dom hade hål så bestämde jag mig att byta ut dom mot dessa ist, satt mkt skönare och finare! :D

Ny taktik = damp ämne

Folk tycker att jag är för glad på min blogg och vissa undrar om jag ens har problem i livet hm....... Grejen är att jag aldrig varit sur eller har problem när jag bloggat så att jag tänker på de.. För när jag varit sur eller ngt sånt så har jag bara inte orkat blogga liksom?..

Får väl börja att skriva saker man stört sig på varje vecka, men även några bra saker så klart.

En sak jag verkligen stör mig på... falska vänner. Kan ni fatta att dom finns ÖVERALLT????? Dom du UMGÅS MED är de till och med, inte alla, men många av dom. Sakta men säkert kommer man märka de ändå så de e väl "LUGNT". En helt fucking insane sak också som hände för någon vecka sen som bara får mig att vilja skratta eller gråta eller dö... Hur kan de finnas så MOBBADE MÄNNISKOR ATT MAN INTE HAR NÅGOT FUCKING LIV SÅ ATT MAN SKA BÖRJA HITTA PÅ SAKER OCH STARTA ETT STORT FALSKT BRÅK AV DE?!?!?:s seröst hur gamla e ni? Okej i början jag förstod situationen men nu när jag vet att allt va påhittat så kokar man bara ännu mer, allt de för ingenting.. Sen att folk alltid ska ge mig dirty blickar när man bara går som en helt normal person och så hör man dom viska *omg kolla hennes hår...* som om ni inte har sett de förut okej första gången men sen räcker de väl? och sen när man har jogging byxor nån gång i livet.. ursäkta att jag va lite trött i morse och inte orkade bry mig? ska man se ut precis som alla andra för att vara bra? NEVER SÄGER JAG BARA! Trivs i de jag klär mig i, sminkar mig i & vad jag gör med mitt hår, that's it? får man leva ens i detta samhället utan att någon ska komma och lägga sig i ditt liv?!?! och detta har inte bara hänt mig utan många i min klass som bara går som normala människor och inte ens märker av idioter som glor ut varenda steg du tar och snackar skit om tjejen.. Sen de här med gamla ex eller killar som gillat en... MOVE ON, GÅ VIDARE, BRY DIG INTE, VEM FAN ÄR DU? Ingenting när fan ska man fatta seriöst? Hur långt ska de behöva gå? Folk tror att dom kan göra vad som helst sen tro att allting är okej och man kan va vän när de passar dom. Nu tror alla säkert att jag syftar på en viss person hmmm men de e fler än en person så nej de e inte han ni tror. Sen en annan sak, blev sjuk! -.- haha jaja, de va nog allt?... ändå skrattar jag åt detta sen för man stör sig ju för stunden bara typ..

Bra sak är också att jag e sjukt glad att jag lärt mig att glömma saker, (inte allt så klart), och att kunna gå vidare i livet från saker(...) Min gamle lärare som jag hade i mellanstadiet ville ställa upp som hår modell för mig på fredag, och sen måste jag bara visa den här underbara, konstiga, roliga, och helt insane video på en väldigt talangfull kille...



clothes + prao!

Riktigt roligt idag på praktiken, va inte på topphumör precis idag så de va skönt att man har så sköna handledare som kan ändra på de! Fick shamponera idag och lärde mig även hur man tar
Beställt de här sjukt fina linnet och ringen!
199:- H&M katalogen.
45.90:- om jag inte minns fel... från H&M katalogen.
Köpt hem lite från stan också, ett par nya dans leggins och ett jätte fint vlommigt linne till dans eller sommaren kommer bild på de sen..

My hero

Araya va så sjukt snäll fast hon missa 2 lektioner så ställde hon upp och va min hår modell för curlur rullning! :D va sjukt jobbigt för hon hade långt hår men resultatet blev skit bra... prinsess lockar, såna hade man ju velat ha när man gifter sig hihi :$ får väl bli bilder på de :)
spricker snart av skratt för hon skrek över hela salongen för hon knappt hörde med hjälmen på haha... söt! (:
golliga araya, synd att inte lockarna syns på bilden.. :(

Grattis denise!

Firades med en härlig middag på haket, haha eller ja jag va propp mätt efter grillningen här hemma med familjen så åt bara en kladdkaka.. :) Mysig och kul dag!  Får väl bli lite bilder från sandras blogg!



Sandra & Denise!



Tham och jag!



Denises mat såg sjuukt gott ut!



Jag och sandra... inte bästa bilden men den enda på mig som man ser från igår haha, och sandras ögonbryn blev fett fina här (a)<3

Mezo

Fika idag med sandra nathalie och Angelika på mezo för att "fira" sandra lite eftersom hon nyss fyllt år! Hon fick bland annat lite presenter av oss (a)... Mysigt eller vadå? Sen vidare till mc och åt igen... Sen stack Angelika hem och istället kom suzan! Så vi fortsatte till pistachia.. haha men vi åt faktiskt inget där bara vänta på bussen typ och jaga suzane binlade över hela stan? Skam att jag e snabbare suzan.. HAHAH <3 Nä men de va en lyckad kväll iaf, får bjuda på lite bilder !



Ankan, jag & natta.


 
*gottar mig!*



Sandra Angelika & jag.



Jag & natta! .



Slutbild, jag och natta på pistachia :)


Md nattis!

"Pluggar" och dansar hos natta idag, får bli lite bilder (:



*godis ätaren*



¨

GOODBYE! :D

EVENT 2011.

Att jag alltid ska skäma ut mig på såna hära saker?... Men vad ska man göra, massa dans och fotboll och "sång".. hahah
får väl bli video på de,




KKHOBI'S BIRTHDAY + DANCE!

MÅSTE BARA SÄGA GRATTIS TILL SANDRA PÅ SIN 17 ÅRS DAAAAAG! :D
typ 2 veckor sen jag dansade nu i och med att förra lektionen va inställd! Riktigt kul hade vi idag iaf och vi lärde oss många nya steg, den nya lokalen är mycket större och mycket bättre. Burger king efteråt fett gott för jag inte ätit de på typ 28752935 år och va vråååål hungrig. När vi va främme i helsingborg och vänta på busssen hem så hade vi så sjukt tråkigt att de blev så här...


Shopping + Subway!

Stan med sandra och denise idag, slutade med att vi åt på subway och dog för 4 kr.. hah orkar inte! Blir en bild på våra älskade kakor och en video på sötnosarna (a)




The weekend..

Super mysig helg. Kommer sakna världens gulligaste som jag fick träffa igen i lördags! Och på söndagen kom min bror och hans familj på besök! :D Kunde typ inte bli bättre, får väl bjuda på en bild! :)


BRB!

Möta upp världens gulligaste nu som jag faktiskt saknat en del ..
så vi får se hur de går! (:



PUSS!!!

FRIDAY!

Idagens skulle alla egentligen ha permantent modeller med sig fast jag hade nt de för jag fått reda på de sent hm.... Nä men de va helt okej fick rulla på docka och städa EN JÄVLA MASSA HELA TIDEN?!?!?! Kände mig lite utnyttjad faktiskt :( men vad ska man göra? Senare hade vi BILD! Där fick vi göra ler saker IGEN :D längtar tills ajg får göra den andra klart.

De jag gjort på bilden är en groda och en nyckelpiga som sitter åp 3 små löv och sen den saken där stearinet ska va i... Allt detta på ett stort löv (: suuuper nöjd för en gångs skull! :$


MONDAY!

Minns inte riktigt vad jag gjorde idag... så de får bli lita bilder från frisör lektionen! (:

Som ni ser klippte vi lugg på våra dockor.. Passar man i de? Lugg nästa kanske (;





SNEAT PÅ LIVET? - CHECK!

Idag sov jag till kl 1 åt lite frukost, somna igen och sen vakna vid 4 av att NÅGON VÄCKTE MIG, sen åt kebbab pizza utan lök och mildsås fosho! Sen kolla jag film med mamma & efter de skulle jag fika i stan med snygga flickor fast de blev inte riktigt som vi tänkt.. höhö, de blev bara jag och sandra som skulle "fika" och vi kunde inte bestämma oss var, så vi stack först till mc i stan sen mc på gamla goda & KÄRA *kishe* ättekulla (hemmaplan) Där åt vi IGEN, fast denna gången glasss. Efter ett tag från ingenstans ser vi en lång ajdin kliva in, en liten mazlom hoppa in, sen en liten daniella & sist med inte minst malin! Höhöh, sen bjöd antingen mazlom eller ajdin mig på en chickenJr, som faktiskt va väldigt snällt (: ( OBS! dom hade ändå inget val de e mig vi snackar om hallå) HAHAHA  så kvällen blev ändå lyckad!

Här får ni en liten gullig video på när sandra försöker.... gud vet vad! :)


FRIDAY!

*För dom som inte fatta mitt förra inlägg så har jag inte varit på ekebo, bilderna e från hemsidan..*

Otroligt lång dag sjukt rolig också på lektionerna, vilket frisör lektionerna faktiskt inte brukar vara längre hm..... När lily försvann spårlöst från klass rummet så fick jag & hala syn på en öppen garderob med sjukt fina grejer i av dekorationer till håret, lös hår m.m... Så vi bestämde oss för att ha lite kul medans vi vänta på dvdn... (; Sandra och suzan va på besök i skolan så följde dmo med till matan och gjorde ... kaos? HÖHÖ synd att ajg inte får lägga ut videon :'( haha... Senare hämtade jag ut mina nya linser äntligen! Sjukt sköna dom e och jag kan sova med dom! :D Senare träffade jag khobi och suzana binladen hos sandra då och åt lite satt vid datan sen mc! Där träffa vi bla gammla klassisar så de va helt okej (:

Tyvärr fick vi ingen bild på när vi har lös hår men dessa får räcka ändå hoppas jag. (;





Ursäkta att vi inte alltid kan vara fotogeniska :$ hihi


EKEBO = KAOS??????

Katastrof, hemskt, icke golligt och allt sånt.. HAR EKEBO LAGT 3+ ÅRSGRÄNS ELLER? :s



2 åringar som smygit in :)





(gå naken ist?....)





(anledningen till vf man har linne på linne på linne på linne så att de inte ska bli så här fel med lilla magen)



söta små barn

my day / HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHH

Sjukt glad för hittat en praktik plats! Äntligen... Lite mindre roliga saker man fått reda på, men vad ska man göra? Livet leker ändå. 
Träffade även världens bästa khobi & angelika så fikade vi på mezo tills vi mådde illa?... Sen följde sandra med mig hem och åt tacos!!!


HAHAHAHAHAHHA KOLLA PÅ HELA VIDEON OCH DÖÖÖÖÖÖ!!!!!
va bara tvungen... Hon e nog värre än mig, asso.... dramaqueens <3 HAHAHAHHAHAHA 


JADÅÅÅ!!!

Igår så började vi på ett nytt projekt.. Verkar supersvårt men de ska jag nog klara! Sen idag va de första gången på mer än 2 veckor som jag står och klipper och klipper och klipper for HOURS!!! Shit, snacka om att jag e spänt i ryggen och har väldigt, väldigt ont... Aja senare på dagen kilade jag med rirre till väla och köpte ett par skor och en halsduk! Igår va jag också på väla fast med hala då jag köpte en riktigt snygg skjorta (; Tänkte visa lite bilder på de och på saker som jag köpt från maroccoooooo också! :D hihi



- Verkligen jätte fin, fint & skönt material ser ni att den glänser?!?! 49:- REA på gina! :D *super nöjd*



- Halsduk  från gina, tyvärr inte så skönt material.. men den e iaf skiit snygg!! 129:- om jag inte minns fel, från gina (:



- Sista men inte minst, MINA ÄLSKADE SKOOOR ÄNTLIGEN!!! 299:- från din sko, dom ser helt stora ut på bilden och färgen är lite konstig, men dom är iaf beiga!! :) ÄLSKAR DOM! <3

____________________________________________________________

FRÅN MAROCCO



- LV plånbok, den är egentligen lite lila men färgen blir lite konstig med kameran.. :(



- LV skolaväska, skit snygg den med (a)



- Stor klocka, finare i verkligheten -.-



- Mysig halsduk med tussar där nere.



- LV örhänge som jag fick av en man där, ÄLSKAR DOOOOM<3 Köpte sjukt mkt ör hängen där, köpte även ett skit fint chanel halsband som inte alls är lika fattiga som dom här i sverige, men så tappade jag den första dagen jag hade på mig den, fatta va ledsen jag blev ist :/...



- Vet inte vad dom kallas, men de e väl till magdans, eller ja, belly dance! :D Körde gratis Bellydance lektioner på hotellet också, :)



- Liten gucci väska! Som sagt konstig färg för kameran men skit fin i verkligheten :)



- Gullig gucci bössa! Som vi faktiskt fick gratis av en sån man vi lärde känna där, vi fick även en i LV också :)



- Ett skiiiiiiiiiit snyggt gucci skärp, älskar de <3



- Strand sjal, som man kan ha som klänning :)



- Handuk som de står agadir på alltså där vi va i marocco :)


shit...

Det värsta jag vet är att se små svenska flickor, eller tjejer i min egen ålder sitta bredvid en mkt äldre sliskig utländsk man på bussen. Eller när små thailändska flickor blir utnyttjade av äldre FETA SVENSKA MÄN ( SOM FAKTISKT OCKSÅ KAN VA SVIIIIIN EFTERSOM ALLA SÄGER ATT *ALLA BLATTAR GÖR FEL*) så går dom hand i hand som PAR INTE PAPPA OCH DOTTER! Men de värsta e nog att se sina egna gamla vänner vara i den här situationen.. Ni kan bättre än att låta någon annan göra... ja gud vet vad. Hemskt, hade skjutit alla såna, även om de e bara några år äldre så är dom ändå som "pedofiler" i och med att dom uttnyttjar yngre som just då har dåligt självförtroende eller lever i en dålig period eller vad man ska säga...

take care.



- <3

RSS 2.0